Water activiteit voor groepen

Teamuitje op het water

Stel je voor….de zon schijnt, 25 graden je zit in een sloep met kapitein en je begeeft je met leuk gezelschap. Laten we zeggen zo’n 20 personen en daarmee vaar je op de Maasplassen in het mooie Limburg.

Hoe ontspannen is dat? Nou, ik kan je vertellen heel ontspannen! Ik zal een keer knippen met mijn vingers. Want dit kan namelijk gewoon geregeld worden. Je hoeft het dan niet alleen voor te stellen, maar zelf ervaren.

Gezellig bijpraten met familie, collega’s of vrienden. Met in de ene hand een drankje en in de andere hand een hapje. Hapjes van vers gemaakte ingrediënten en drankjes op de juiste gekoelde temperatuur. We doen er ook nog een fles bubbels bij, waarom niet? Er is tenslotte iets te vieren.

champagne sloep verhuur asselt

 

 

 

 

 

Mogelijkheden

Moeilijk om dit te organiseren? Nee hoor voor ons niet. Wij hebben de juiste ervaring en kwaliteit in de ‘sloep’ om dit te regelen. Of het nu gaat om een paar uurtjes varen met een hapje en een drankje ‘On Board’ of nadat je weer terug op de kade bent en je wilt na-borrelen of zelfs dineren. Is dat niet genoeg? Je wil er graag een weekend van maken en overnachten…… Ook dat is mogelijk op een van onze locaties.

Neem ons mee in jouw wensen. Zodat jullie activiteit geen standaard wordt en er teruggedacht kan worden aan een mooie groepsherinnering !

 

Call Now ButtonNu Bellen